ТОКОМ
Электронный весовой дозатор ДВА-1

Продукция

Услуги

Информация

Де можна продати колекційні монети?

Досить часто у нас опиняються речі, цінність яких ми не розуміємо чи не можемо вирахувати в грошовому еквіваленті. Наприклад, візьмемо колекційні монети. Для більшості людей це буде непотрібний вантаж. Але якщо його правильно продати, то можна заробити непогані гроші та направити їх на щось справді корисне саме для вас. Компанія Скупка Монет — монети в Києві, продаж монет за найкращими цінами в Україні, а також викуп цінних грошових одиниць за реальною вартістю. Тут можна отримати дуже цінні послуги, як то:

  • Дізнатися реальну вартість монет з вашої колекції. Навіть просто перейшовши на сайт і знайшовши потрібну монету в каталозі, ви вже отримаєте важливу точку відліку.
  • Замовити консультацію фахівця. Попри те, що офіс знаходиться в Києві, вам не потрібно кудись їхати. Всі питання легко вирішуються за допомогою сучасних засобів зв’язку — електронної пошти, месенджерів, відеодзвінків тощо. З їхньою допомогою фахівець матиме достатньо даних для експертного висновку.
  • Власне, продати монети. Кінцева ціна залежатиме від реального стану вашого скарбу, його рідкісності. Але у будь-якому випадку вона буде раціональною та відповідати пропозиціям ринку. На відміну від самостійного продажу, ви отримаєте позитивний результат дуже швидко.

Тож переходьте на сайт Скупки Монет та отримайте власне враження від цього онлайн сервісу.

Чи обов’язково для продажу монет приїздити в Київ особисто?

На щастя, українські поштові служби працюють просто відмінно. Ви можете надіслати монету до обраного відділення. Співробітник Скупки Монет огляне його там, впевниться в тому, що прийшов потрібний лот, а потім одразу перерахуються вам кошти у вигляді післяплати або на банківську карту.

Також на порталі можна познайомитись із захопливим світом антикваріату. На сторінці https://skupkamonet.com.ua/uk/blog/4-antikvariat подано величезний каталог старовинних виробів, що доступний в різних містах України. Обов’язково переходьте на вебсайт компанії та додавайте ресурс в обрані. Хтозна, може інтер’єр у квартирі, що дісталася від бабусі, то зовсім ніякий не мотлох, а справжні коштовні речі?

 


© 2012 "Током" Весовые дозаторы и упаковочное оборудование.